Pvc ZEmin Kaplama    
   
 
 
    Homojen Vinil  
    Compact Heterojen Vinil  
    Akustik Homojen Vinil  
    Akustik Vinil Yoğun  
    Akustik Vinil Az Yoğun  
    Lüks Vinil Karoları  
    Kaymaz Vinil  
    Serbest Döşenebilir Vinil  
    Islak Hacim Sistemi  
    Elektrostatik Vinil  
    Enia Ürün Grupları  
    Flotex Ürün Grupları  
    Tessera Karo Halı  
    Pvh Karo Halı  
    Roya Karo Halı  
    Associated Carpets  
 
Poliüretan Sistem

S FLEKX 1. KATI: Zeminin önce astarla kaplanmasý (rulo ve beton zeminin birbiriyle daha iyi kaynaþmasý için) daha sonra üzerine 6+8+10+12…mm kauçuk rulonun serilmesi yapýlýr.

S FLEKX 2. KAT: Birinci kata üsten ve alttan gelebilecek tozlara ve darbelerin geçiþini kapatma amacýyla poliüretan esaslý gözenek doldurucu sealer (macun) teþkil eder. M2 ye 0,750 kg civarýnda kullanýlýr.

S FLEKX 3. KAT: Kot düzleyici yani self-levining malzemesi zemine döküldüðünde kendi içerisinde birbirini tamamlama özelliðine sahip olup gerek zeminden gerek uygulama sýrasýndaki zemine endeksli olan alçaklýk ve yüksekliði düzenlemekte olup top zýplama düzgünlüðüne zemine yansýtmaktadýr. M2 ye 2,2–2,8 kg aralýðýnda kullanýlýr.

S FLEKX 4. KAT: Zemini gösteren son kat çift kompenantlý boyalar kullanýlmýþ olup yeþil, mavi ve turuncu renkleriyle zemin üzerinde yapýlacak olan spor faaliyetine göre renk seçeneklerine de sahiptir.

S FLEKX 5. KAT: Mat boyanýn üzerine basketbol, voleybol, hentbol oyun çizgileri farklý renklerde çizilir.

 
 
 
 
 
 
 
Pvc Zemin Kaplama | Yükseltilmiş Döşeme | Karo Halı | Duvar Kağıdı | Spor Zemin Sistemleri Arifoğlu Zemin ve Yapı Sistemleri © 2007