Pvc ZEmin Kaplama    
   
 
 
    Homojen Vinil  
    Compact Heterojen Vinil  
    Akustik Homojen Vinil  
    Akustik Vinil Yoğun  
    Akustik Vinil Az Yoğun  
    Lüks Vinil Karoları  
    Kaymaz Vinil  
    Serbest Döşenebilir Vinil  
    Islak Hacim Sistemi  
    Elektrostatik Vinil  
    Enia Ürün Grupları  
    Flotex Ürün Grupları  
    Tessera Karo Halı  
    Pvh Karo Halı  
    Roya Karo Halı  
    Associated Carpets  
 
Lamine Parke

 

    Yaþadýðýmýz mekanlarýn dekorasyonu, üzerinde bulunduklarý zeminle birlikte bir bütün olarak kiþiliðinizi yansýtýr.Zemin malzemeleri içinde lamine parkenin çok önemli bir yeri vardýr.

Tarkett

    Tarkett lamine parkeler 3 katmandan oluþan, sadece Tarkett'e has bir yöntemle üretilmektedir. Orta katmanda yer alan lifler, alt ve üst katmanlara dik açý oluþturacak þekilde kesilmiþtir. Bu sayede aðacýn doðal çalýþmasý %70 oranýnda yok edilir. Sabitlenme sonucu Tarkett parkeleri ömür boyu doðal görünümünü korur. 3 katmanlý özel yapý, tüm Tarkett lamine parke ürünlerinde bulunan ve sadece Tarkett'e has olan eþsiz bir özelliktir.

    Combiloc sistemi ile üretilerek tutkalsýz uygulanabilme özelliðine sahiptir. Bu sayede kolay döþenir, parçalar tek tek çýkartýlarak deðiþtirilebilir, yerden ýsýtma sitemlere uygundur.Tarkett lamine parkelerinde titiz AR-GE çalýþmalarý sonucu üretilmiþ özel bir cila olan PROTECO kullanýlýr. Proteco sayesinde Tarkett lamine parkeleri Taber aþýnma testlerinde 7000 devir aþýnma dayanýmýna ulaþýr. (Dünya genelinde tüm lamine parkeler için bu deðer maksimum 5500 devirdir.)

Uygulama Alanlarý:

       Konutlar, dekorasyonun ön planda olduðu maðaza ve ofisler

 
   
Tek Parçalý  
   
   
Çok Parçalý  
   
   
Dendro Design  
   
 
Pvc Zemin Kaplama | Yükseltilmiş Döşeme | Karo Halı | Duvar Kağıdı | Spor Zemin Sistemleri Arifoğlu Zemin ve Yapı Sistemleri © 2007